DanskDeutschEnglish

Nyt system i Form og Fritid Nørre Nebel

17-08-2016

Vi har fået nyt booking system i Form og Fritid Nørre Nebel. Det nye system åbner mange nye muligheder, men ligesom alt andet nyt, vil der være nogle indkørings vanskeligheder. Man vil som medlem fra den 17/8-2016 kunne booke sig ind på diverse hold. Desuden vil man som medlem kunne oprette og købe nye medlemsskaber og klippekort. Det hele foregår via http://formogfritid.halbooking.dk/proc_intro.asp Nye medlemmer kan også oprette sig og betale via denne side. Når man logger sig ind kan man få et overblik over alle sine aktiviteter i centret.

Det nye system kræver at vi overgår fra chip til armbånd. Det nye armbånd koster 100,- kr og er til ejendom. Vi refundere naturligvis stadivæk 50,- kr. for jeres gamle chip.

Medlemmer kan fra mandag den 22/8-2016 komme og købe armbånd og returnere gamle chip. Vi beklager hvis overgangen til det nye system giver problemer for vores medlemmer. Vi vil fra centrets side gøre alt for at overgangen bliver så smertefri som muligt. Vi håber på jeres forståelse og håber at vi alle bliver glade for det nye system.

Ad:mission